Čiščenje fasade na poslovnem objektu

Nizkotlačno čiščenje fasade na poslovnem objektu v Beli krajini

Z našim inovativnim sistemom nizkotlačnega čiščenja fasade smo uspešno odstranili trdovratne alge in plesen na poslovnem objektu v okolici Črnomlja. Čista fasada na poslovnem objektu, strankam in poslovnim partnerjem oddaja pozitivne vibracije in daje vtis, da je poslovni objekt urejen in redno vzdrževan. 

Pri podjetju SiPRO čiščenje fasad vedno strmimo k razvoju in vedno se poskušamo prilagoditi našim strankam ter jim zagotoviti najboljšo možno rečitev na področju čiščenja fasad – nizkotlačnega čiščenja fasad. S trenutno tehnologijo brez težav odstranjujemo še tako trdovratne madeže iz fasad kot so alge in plesen kot tudi drugo umazanijo.

 

Črnómelj je mesto v Sloveniji, največje mesto v Beli krajini z okoli 5500 prebivalci, sedež istoimenske občine in krajevne skupnosti.

čiščenje fasade črnomelj pred čiščenjem
čiščenje fasade črnomelj med čiščenjem
čiščenje fasade črnomelj po čiščenju

Zgornje tri slike prikazujejo postopek čiščenja fasade. Prva slika (skrajno levo) prikazuje stanje fasade pred čiščenjem. Iz same slike je razvidno, da gre za zelene alge, katere so dodobra zažrte v pore fasade. Srednja slika prikazuje stanje fasade po nekajminutnem delovanju našega čistilnega sredstva. Zadnja slika (skrajno desno) prikazuje končno stanje fasade po končanem nizkotlečnem čiščenju fasade. 

Glede na stopnjo in kompleksnost projekta smo poleg najnovejših čistil uporabili nano čistilno tehnologijo s katero smo lahko brez težav odstranili alge, plesen ter drugo umazanijo iz fasade brez da bi poškodovali granolacijo oziroma zaključni sloj fasade.

Čiščenje fasade sipro bela krajna
Čiščenje fasade sipro bela krajna pred čiščenjem

Desna slika prikazuje fasado katera je v celoti okužena z algami in plesnijo. Ker je v okolici tudi voda, predstavlja za alge in plesen fasada odlično gojišče.

Vsekakor lahko trdimo, do smo uspešno zaključili še en zahteven projekt. Predvsem nas veseli to, da so na koncu naročniki zadovoljni saj nam to daje nov zagon za razvoj novih možnosti na področju čiščenja fasad. 

V kolikor razmišljate, da je vaš objekt oziroma fasada potrebna čiščenja vas vabimo, da oddate povpraševanje in nam predstavite vaš projekt. Veselimo se sodelovanja z vami.

Čiščenje fasade sipro bela krajna pred čiščenjem

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.