80
%
Dnevno strmimo k razvoju
45
%
Profesionalni
68
%
Želimo, da so stranke zadovoljne
Všeč nam je to
kar počnemo

…Kako pogosto ste slišali zgornji rek v filozofiji podjetja? Z veseljem vam povemo, da resnično radi odstranjujemo umazanijo (alge, plesni, bakterije, ...) z vaših fasad.

Celoten spekter naših storitev temelji na dolgoletnem razvoju. Za potrebe čiščenja fasad smo v sodelovanju s tujimi partnerji razvili lastno tehnologijo za čiščenje fasad kot tudi sama čistilna sredstva za nizkotlačno čiščenje fasad. Vse z namenom, da končni stranki ponudimo najboljšo možno storitev nizkotlačnega čiščenja fasad.

Naše cene so konkurenčne. V kolikor se odločate med barvanjem ali čiščenjem fasade vam lahko že sedaj zgotovimo nižje stroške. Se želite o tem prepričati? Kontaktirajte nas. Se želite o tem prepričati? 

Plod dolgoletnih raziskav in naša inovativnost sta nas pripeljali, do razvoja lastne opreme  za nizkotlačno čiščenje fasad. 

Ker v svojo storitev verjamemo vam brezplačno naredimo vzorec na vaši fasadi. Velikost brezplačnega vzorca je od 0.5m2.

Dolgoletne izkušnje na področju čiščenja fasad s pridom izkoriščamo pri razvoju novih čistilnih stredstev kot tudi tehnologije za čiščenje fasade. Vse z namenom, da končni stranki ponudimo najboljšo možno storitev na področju čiščenja fasad.

O našem podjetju SiPRO čiščenje fasad

Naša vizija

Čiščenje običajno res ni zabavno opravilo, kajne?  To je običajna interakcija različnih ljudi, prijateljev, dobaviteljev in strank.  Všeč nam je, da navdušujemo ljudi, ko si ogledujejo poskusno območje. Radi smo na prostem in čutimo svežino narave. Všeč nam je neverjeten občutek, da brez napora odstranjujemo umazanijo s fasade. Zato si želimo še naprej izboljševati in skrbeti, da bodo oči naših strank še bolj zasijale od zadovoljstva in navdušenja. Vsak dan delamo na novih izdelkih in novih tehnologijah povezanih s čiščenjem fasade. Naša skrb je omogočiti ljudem zdravo in kakovostno bivanje v njihovih domovih in poslovnih prostorih. Vabimo vas, da nas kontaktirate in predstavite vaš projekt.

1Zadovoljstvo naših strank

2 Čiščenje fasad nam je v veselje

3 Vsakodnevno strmimo k napredku

SiPRO vrhunske storitve pri čiščenju fasade
umazana fasadna površina
čiščenje fasade z nizkim pritiskom
odstranjevanje umazanije iz fasade
Čiščenje fasade - sipro - čista fasada
Čiščenje fasade - sipro - čista fasadaČiščenje fasade - sipro - čista fasada
Nazaj
WhatsApp
E-pošta
Kontakti obrazec

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani.
    Zasebnost
    Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.