Čiščenje fasade v počitniški hišici v okolici Podčetrtka

Nizkotlačno čiščenje fasade počitniške hiške v okolici podčetrtka

Tokrat predstavljamo zanimiv projekt in sicer nas je pot vodila do vznožja Kozjanskega hribovja in sicer v kraj Olimije kateri senahaja v Občini Podčetrtek. Na območju Olimja so na voljo številne počitniške hišice, ki so priljubljena izbira med turisti, ki želijo preživeti oddih v naravi ali obiskati bližnje terme.

Projekt nizkotlačnega čiščenja fasade počitniške hišice je zajemal kompletno čiščenje fasade. Z našo nizkotlačno čistilno tehniko smo uspešno odstranili tako alge kot plesen iz fasadne površine. Za lažjo predstavo spodaj dodajamo tudi slike najbolj kritičnih predelov. V konkretnem primeru je šlo za severno stran počitniške hiše. 

Pri podjetju SiPRO čiščenje fasad uporabljamo biorazgradljiva čistilna sredstva, ki uničijo oziroma na nežen način odstranijo alge in plesen na fasadi.

Izpostavljeni projekt je manjši projekt čiščenja fasade vendar ga izpostavljamo predvsem iz razloga kompleksnosti čiščenja fasade, saj je sama fasadna površina vsebovala trdovratne zelene kot rdeče alge na posameznih delih fasade tudi plesen. 

Vsekakor smo veseli, da je bil naročnik z opravljeno storitvijo več kot zadovoljen tako, da lahko rečemo, da je za nami še eden izmed mnogih uspešnih projektov v tem letu.

SiPRO vozilo

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.