Čiščenje fasade večje družinske hiše z nizkim tlakom

Nizkotlačno čiščenje fasade pri večji družinski hiši

Tokrat bi radi izpostavili dejstvo, da smo za namene projekta kateri bo opisan v nadaljevanju razvili sklop novih čistil ter nadgradili trenutni nabor čistilnih sredstev s katerimi odstranjujemo alge in plesen iz vseh vrst fasad.

Kot je bilo že uvodoma predstavljeno s strani CEO smo v podjetju SiPRO čiščenje fasad razvili novo generacijo produktov. Lahko rečemo, da lahko sedaj poleg čiščenja fasad istočasno še kvalitetno, učinkovito predvsem pa enostavno očistimo tudi plastična okenske okvirje. Kvalitetno odstranjujemo različne madeže kateri spadajo v kategorijo trdovratni madeži. Ob nanosu posebnega čistilnega sredstva pa zagotovimo tudi začasno inpregnacijo plastičnih okenskih okvirjev.

Pri dotičnem projektu smo z nizkim tlakom čistili fasadn pri večji družinski hiši. Glede na zažrtost umazanije smo nadgradili obstoječo paleto čistilnih sredstev. S tem smo povečali učinkovitost samega čistila ter dosegli boljšo razgradljivost samega čistila. Pri našem podjetju se radi pohvalimo, da gre sedaj že za četrto generacijo takšnih čistil in še vedno strmimo k razvoju.

Projekt je bil zahteven v smislu trdovratne zažrtosti alg in plesni v sami fasadi. Vendar glede na slike lahko rečemo, da je bilo naše delo več kot uspešno opravljeno. V isti sapi pa lahko dodamo, da se je tudi trud pri razvoju novih produktov vsekakor poplačal. Tako, da bomo produkte kateri so bili namensko razviti za dotični projekt uvrstili med že obstoječe čistilna sredstva s katerimi si pomagamo pri čiščenju fasad.

 

SiPRO čiščenje fasade med čiščenjem

Želite ponudbo za čiščenje fasade?

Imate tudi vi umazano fasado in jo želite očistiti? Vas je zgornji rezultat čiščenja fasade prepričal? Z veseljem se bomo posvetili tudi vašemu projektu katerega nam lahko predstavite preko elektronske pošte. Zaželjejo je, da dodate tudi slike, kontaktne številke, da lahko stopimo v stik z vami v najkrajšem možnem času

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.