Jesensko nizkotlačno čiščenje fasade na štajerskem

Nizkotlačno čiščenje fasade na štajerskem

Podjetje SiPRO čiščenje fasade je kot vodilno podjetje prisotno takoreč po celotni Sloveniji ter v zadnjem obdobju tudi v tujini. Kot vodilno podjetje za nizkotlačno čiščenje fasade smo v jesenskem obdobju imeli ogromno projektov na štajerskem delu Slovenije. Izmed vseh uspešno izvedenih projektov nizkotlačnega čiščenja fasade bi izpostavili slednjega. 

Slika na desni strani prikazuje dejansko stanje pred pričetkom čiščenja fasade. Po pregledu fasade smo ugotovili, da so alge in plesen močno zažrte v same pore fasade. Da je bil projekt še bolj zanimiv je bila granulacija fasade izjemno groba kar sicer pri čiščenju fasade ni predstavljalo večjih ovir. 

Za samo čiščenje smo uporabili naše standardno čistilo za odstranjevanje alg in plesni iz fasade. Kasneje pi spiranju čistilnega sredstva iz fasade pa smo uporabili posebne šobe katere so namenjene grobi granulaciji fasade.

Spodaj dodajamo slike po in pred čiščenjem.

Nizkotlačno čiščenje fasade na Štajerskem
SiPRO čiščenje fasade na Štajerskem

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.