Odstranjevanje alg in plesni iz rumene fasade

Odstranjevanje alg in plesni iz rumene fasade z nizkotlačno tehnologijo

Nizkotlačna tehnologija čiščenja fasade nudi kvalitetno, učinkovito ter cenovno dostopno možnost, da se na objektu znebite alg, plesni, saj in morebitne druge umazanije. 

Pri projektu katerega tokrat izpostavljemo, je bila drdovratna umazanija na zadnjem delu hiše kateri ima pogled neposredno na gozd. Fasadna površina na tem delu je poleg alg in plesni vsebovala tudi saje. Z metodno nizkotlačnega čiščenja smo stranki odstranili vso umazanijo in tako fasadi povrnili prvotni izgled. Za lažjo predstavo dodajamo nekaj slik.

... presenečen sem, da je možno s takšnim načinom čiščenja odstraniti umazanijo iz fasade ...

                                            Stranka

odstranjevanje plesni na rumeni fasadi
odstranjevanje plesni in alg na rumeni fasadi
odstranjevanje plesni in alg na rumeni fasadi
odstranjevanje plesni na rumeni fasadi
Želiš izvedeti več?

V kolikor vas zanima več o nizkotlačnem čiščenju fasade in bi nam radi predstavili? 

 

 

 

Podjetje SiPRO v sodelovanju s tujimi partnerji, kateri imajo dolgoletne izkušnje, na področju nizkotlačnega čiščenja fasad, ponuja visokokakovostno nizkotlačno čistilno tehnologijo, sedaj tudi v Sloveniji. Torej, če želite odstraniti alge in plesen z vaše fasade, potemtakem je naše podjetje pravi naslov. SiPRO čiščenje fasad je vodilno podjetje na področju nizkotlačnega čiščenja fasad v regiji. Prav tako ponujamo možnost odstranjevanja grafitov iz betona, čiščenje plehnatih delov objekta in podobno.

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.