Čiščenje fasade namesto barvanja

Nepremičnine so okužene z algami, glivami ali plesnijo

Kratek pregled vaših prednosti

Na stavbah lahko alge, glive, plesen pogosto vidimo s prostim očesom kot grdo obarvane površine na površini – odvisno od vrste, zelenkaste do črne, rdeča barva pa je običajno posledica rasti alg in gliv.

Kljub nenehnemu razvoju novih ometov, barv in premazov ne moremo dolgoročno preprečiti napadov alg in glivic. 

Ker pa sta omet in barva običajno še vedno brezhibna in nedotaknjena na fasadah, ki so prizadete zgodaj oziroma samo na površini fasade, stroškovno intenzivno prebarvanje pogosto ni potrebno.

Tu se začnemo igrati – s profesionalnim čiščenjem fasade. Po naših ocenah lahko prihranite tudi do  70% v primerjavi s prebarvanjem in posledično vaša lastnost zasije kot nova.

Nanesena dolgoročna zaščita se drži fasade, prodira globoko v pore in tako zagotavlja dolgotrajno zaščito pred novimi umazanijami.

Uživanje v čudovito lepi fasadi

  • Globinsko čiščenje por in 100% odstranjevanje alg
  • Prihranek stroškov v primerjavi z novim slojem do 70%
  • Delo je mogoče izvesti hitro in učinkovito, ne da bi morali biti potrebni zapleteni odri
  • Preprečevanje prezgodnjega uničenja vaše fasade
  • Ohranjanje in vrednotenje nepremičnine
  • Uporabljena voda se zbira in nevtralizira na okolju prijazen način
  • Brezplačno svetovanje in preizkusno območje

Postopek čiščenja, ki ga uporabljamo in je bil razvit že vrsto let, trajnostno obravnava vodne vire. Voda se med čiščenjem zbira v posebnih preprogah. S pomočjo črpalnega sistema se delci ločijo od vode v filtru. Nato voda preide v rezervoar, v katerem se detergenti neposredno nevtralizirajo. Rezultat je reciklirana voda – zaradi ljubezni do okolja.

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.