Zakaj za čiščenje fasade izbrati nas

Profesionalno nizkotlačno čiščenje fasad

Z lastnim inovativnim sistemom čiščenja fasad lahko razkrijemo vso lepoto vašega doma ali poslovne zgradbe. Neprijetne madeže in razbarvanja, ki jih pogosto povzročajo alge, plesni ali bakterije, odstranjujemo s presenetljivo hitrostjo in za presenetljivo majhne stroške, za seboj pa ne puščamo nič drugega kot čisto fasadno površino. Dolgoletne izkušnje na področju čiščenja fasad podjetje SiPRO  postavljajo med vodilna podjetja v regiji. Naše delo, predvsem pa predanost, so poleg domačega okolja prepoznali tudi v tujini.

Z našim inovativnim sistemom zagotavljamo, da se odpadna voda zbira, očisti in vrača v vodni krog. Na ta način prihranimo dragocene vire vode.

Do 70% prihranka vašega denarja v primerjavi z barvanjem fasade. Poleg tega je pri barvanju fasade umazanija še vedno skrita in zažrta v pore vaše fasade.

Profesionalno očiščena fasada ter skrb zanjo dolgoročno povečuje vrednost vaše nepremičnine.

Prednost nizkotlačnega čiščenja je tudi v tem, da ne poškodujemo granulacije in zaščitnega sloja vaše fasade.

Ker uporabljamo inovativno tehnologijo nizkotlačnega čiščenja fasad ne potrebujemo postavljati dodatnih odrov, kar je za stranko prijaznejše, ugodnejše in hitrejše.

Z ekološkega in ekonomskega vidika ima trajnost glavno vlogo pri čiščenju fasad

Čiščenje fasade brez ustrezne naknadne obdelave bi spet privedlo do zelo hitre kolonizacije z mikroorganizmi. Da bi to preprečili, uporabljamo posebej kakovostno čistilno sredstvo za čiščenje fasade, ki zavira ponovno razmnoževanje alg, gliv in bakterij. Metoda nizkotlačnega čiščenja fasad se pogosto uporablja za čiščenje kamnitih, opečnatih in betonskih fasad. Nizkotlačno čiščenje je varnejše in manj invazivno kot visokotlačno čiščenje, saj ne poškoduje materiala fasade.

 

Čiščenje fasad je postopek odstranjevanja umazanije, prahu, madežev, alg, plesni, mikroorganizmov in drugih nečistoč iz fasade stavbe. Obstaja več načinov za čiščenje fasad, odvisno od vrste materiala, na katerem je fasada izdelana, in stopnje umazanije.

Podjetje SiPRO čiščenje fasad je specializirano za nizkotlačno čiščenje fasad. Vseskozi strmimo k razvoju produktov in posledično želimo stranki nuditi najboljško končno storitev nizkotlačnega čiščenja fasade. Zavedamo se, da je vsako čiščenje fasade samostojen, unikaten projekt za to imam takšen tudi pristop. 

Čiščenje fasade z nizkim tlakom Prej/potem
Se želite prepričati na lastne oči? Pošljite nam povpraševanje 
odstranjevanje alg in plesni
Nizkotlačno čiščenje fasade
Nazaj
WhatsApp
E-pošta
Kontakti obrazec

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani.
    Zasebnost
    Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.