nizkotlačno čiščenje fasad kot naložba v vašo nepremičnino

Tako posameznikom kot podjetjem želimo ponuditi cenovno ugodno rešitev, da se namesto barvanja fasade odločijo za čiščenje fasade. Verjetno veste, da barvanje za umazanijo ne prinese dolgoročne rešitve. Alge, plesen in drugi madeži se ponovno pojavijo v nekaj letih. Z našo storitvijo čiščenje fasade nizkotlačnega čiščenja vam ponujamo dolgoročno naložbo v vašo nepremičnino. Ker vemo, da je naš produkt edinstven, vam z veseljem naredimo tudi brezplačni vzorec na vaši nepremičnini, da se o tem prepričate sami – na lastne oči. Ker je vsaka stranka specifična, vas vabimo, da oddate povpraševanje ter da skupaj poiščemo optimalno rešitev. 

Inovativni sistem nizkotlačnega čiščenja fasad smo razvili skozi pridobljene dolgoletne izkušnje.

Pogosta vprašanja

Celotno čiščenje fasade izključno temelji na nizkotlačnem čiščenju.

Voda pod visokim pritiskom zlahka prodre skozi razpoke na fasadi in doseže izolacijo, včasih celo zidake. Naše dolgoletne  izkušnje kažejo, da se po uporabi visokih pritiskov stanje fasad zelo poslabša, sploh po prvi zmrzali. Z nizkotlačnim čiščenjem fasade nežno nanašamo čistilno sredstvo, se tem pa se takšnim poškodbam izognemo.

Družinsko hišo očistimo v enem dnevu, večje poslovne objekte pa v nekaj dneh. Na tem mestu velja izpostaviti, da vsako stranko obravnavamo individualno saj vsako čiščenje fasade predstavlja edinstven projekt.

Čistilo je certificirano po EU standardih in testirano na vseh vrstah fasad ter fasadnih izolacijah. Ne poškoduje fasade in ne spira barve. Z našim čistilom očistimo umazanijo (alge, plesen ter drugo umazanijo) in s tem povrnemo fasadi čistočo in svežino. Čistilno sredstvo za čiščenje fasade je biorazgradljivo.

Čistilno sredstvo ne poškoduje oken, vrat in rolet. Na željo stranke lahko očistimo tudi rolete krpanke in podobno.

Posamezne zanimive projekte objavlamo na naši spletni strani. Vsekakor pa v kolikor imate specifična vprašanja v povezavi s čiščenjem fasade vas vabimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Nizkotlačno čiščenje fasade - Kako očistiti fasado

Čiščenje fasade je proces, ki zahteva nekaj priprave in predhodnega načrtovanja. Predstavljamo vam splošen postopek čiščenja fasade:

  • Priprava: Preden pričnemo čistiti fasado, nam stranka predstavi svoj problem in na podlagi dialoga ji predstavimo možne metode čiščenja in okviren končni rezultat. Ker smo prepričani v svojo storitev ponujamo straniki tudi izdelavo brezplačnega vzorca v velikosti do 0,5m2.
  • Načrtovanje: Določi se vrsto fasade in stopnjo umazanije, da se izberete primerno metodo čiščenja kot tudi produkt. Prav tako se določi okviren termin čiščenja fasade.
    Čiščenje: Čas nizkotlačnega čiščenja fasade je odvisen od zahtevnosti vašega projekta. Za to vas vabimo, da oddate povpraševanje oziroma nas pokličete. Verjamemo, da bomo skupaj našli ustrezno rešitev za vaš projekt

Prednosti nizkotlačnega čiščenja fasad

Nizkotlačno čiščenje fasade ima več prednosti v primerjavi z drugimi metodami čiščenja fasade:

  • Varnost: Nizkotlačno čiščenje fasade uporablja nizek tlak zraka in vode, kar zmanjšuje tveganje poškodbe fasade in okolja
  • Občutljivost: Nizkotlačno čiščenje fasade je manj invazivno kot visokotlačno čiščenje, kar pomeni, da ne poškoduje starih, občutljivih ali dragocenih fasad.
  • Učinkovitost: Nizkotlačno čiščenje fasade je učinkovito pri odstranjevanju umazanije, madežev in onesnaževanja brez poškodovanja same fasade.
  • Ekološko prijazno: Nizkotlačno čiščenje fasade porabi manj vode in energije kot visokotlačno čiščenje in ne vsebuje škodljivih kemikalij, kar pomeni, da je bolj prijazno do okolja.
  • Versatilnost: Nizkotlačno čiščenje fasade se lahko uporablja za različne vrste fasad, kot so kamene, opečnate in betonske, zato je zelo prilagodljiva metoda čiščenja.
Vabljeni, da si preberete naše nasvete o nizkotlačnem čiščenju fasad
čiščenje fasade sipro
rezultat čiščenja fasade
umazana fasadna površina
očiščena fasadna površina
po čiščenju fasade - razlika med čiščenjem fasade
čiščenje fasade - pred čiščenjem fasade
Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.