Katere vrste fasadnih površin lahko očistimo

Mavčne fasade

Mavčne fasade so verjetno najbolj klasična varianta oblikovanja fasade. Ne glede na vrsto zunanjega ometa, bodisi da je pobarvan z lotusovo barvo, silikatno barvo ali mineralno barvo – vse spet zasije. Zahvaljujoč našemu postopku čistilna sredstva in razkužila še posebej globoko prodrejo v pore ometa in imajo trajni zaščitni učinek.

Klinker fasade

 

Ne glede na to, ali so klinker opeke, opeke ali opeke, lepi kamni so privlačni elementi pri oblikovanju stavb. Da ostane tako dolgo, po čiščenju uporabljamo visokokakovostno impregnacijo. To vodi do boljše vodoodbojnosti, tako da fasada ostane dlje čista. Tudi prevlečene vlaknene cementne plošče (brez azbesta) so del našega področja uporabe in jih je mogoče očistiti.

 

Kovinske in aluminijaste fasade

 

Zlasti v zasebnem sektorju ponovno poskrbimo za to, da fasada zasije – ne glede na to, ali je prevlečena ali nepremazana. Po našem čiščenju je umazanija preteklost.

Trajnost, čista fasada ter zadovoljne stranke

Z ekološkega in ekonomskega vidika ima trajnost glavno vlogo pri čiščenju.

Čiščenje fasade brez ustrezne naknadne obdelave bi spet privedlo do zelo hitre kolonizacije z mikroorganizmi. Da bi to preprečili, uporabljamo posebej kakovostno dolgotrajno zaščito fasade, ki zavira ponovno okužbo alg, gliv in bakterij.

Je biorazgradljivo razkužilo za vse vrste mavčnih fasad, ki deluje neposredno, učinkovito in ga je treba nanesti po neposredno čiščenju fasade. 

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.