Čiščenje fasade z uporabo nizkotlačne čistilne tehnologije na Gorenjskem

Odstranite alge in plesni iz vaše fasade z nizkotlačnim čiščenjem fasade

Ohranjanje čiste fasade  se morda zdi nepomembno opravilo, a pomena čiščenja fasade ne gre preceniti. Fasada stavbe je prva stvar, ki jo človek opazi, ko se ji približa in služi kot prikaz podobe stavbe. Umazana in neugledna fasada lahko pusti negativen vtis na stranke, najemnike in obiskovalce.

Poleg tega lahko sčasoma kopičenje umazanije, prahu in umazanije ogrozi strukturno celovitost zgradbe in povzroči draga popravila. Čiščenje fasade lahko pomaga odstraniti škodljive elemente, kot so mikroogranizmi iz okolja, kemikalije, preprečiti rast plesni in alg ter podaljša življenjsko dobo obstoječe fasade. Poleg tega lahko čista fasada izboljša videz stavbe, lahko poveča vrednost nepremičnine,  spodbuja zdravo in varno okolje za vse. Bistveno je, da načrtujete redno čiščenje fasade.

Prav tako je pomembno, da za čiščenje fasade izberete ustrezno metodo čiščenja fasade. Pri podejtju SiPRO čiščenje fasade delujemo z nizkotlačno metodno katero smo razvili na podlagi dolgoletnih izkušenj in razno zaradi naše individualne obravnave posameznega projekta smo vodilno podjetje v regiji na področju nizkotlačnega čiščenja fasad.

Ker nam je pomembno, da so stranke zadovoljne nudimo izdelavo tudi izdelavo brezplačnega testnega območja oziroma tako imenovani vzorec. Kako si lahko zagotovite brezplačni vzorec in se tako na lastne oči prepričate o kakovosti naše storitve vas vabimo, da nam pošljete elektronsko sporočilo.

 

Testni vzorec SiPRO čiščenje fasad

Pri konkretnem primeru smo uporabili metodo nizkotlačnega čiščenja fasade. Omenjen metoda se nanaša na uporabo nežne metode čiščenja, ki je primerna za različne gradbene materiale, kot so opeka, kamen in beton. Ta postopek vključuje uporabo posebne čistilne raztopine, ki se uporablja z nizkotlačnim sistemom. Ta vrsta čiščenja je učinkovit način za odstranjevanje umazanije, umazanije in madežev s fasad, ne da bi pri tem povzročili škodo.

Ena od prednosti nizkotlačnega čiščenja fasade je, da gre za nežno metodo, ki v primerjavi z visokotlačnim čiščenjem manj poškoduje površino objekta. Visokotlačno čiščenje, ki vključuje razstreljevanje vode pri visokih hitrostih, lahko povzroči erozijo površine, kar povzroči izgubo zaščitnega premaza zgradbe. Po drugi strani pa lahko z nizkotlačnim čiščenjem obnovimo videz stavbe, ne da bi jo poškodovali.

Druga prednost nizkotlačnega čiščenja je, da je okolju prijazno. Uporabljena posebna čistilna raztopina je zasnovana tako, da je okolju prijazna, nizkotlačni sistem pa porabi manj vode kot visokotlačno čiščenje, zaradi česar je okolju prijazna izbira.

Skratka, nizkotlačno čiščenje fasad je odlična alternativa visokotlačnemu čiščenju. Je nežen, učinkovit in okolju prijazen, zaradi česar je priljubljena izbira za tiste, ki želijo ohraniti videz in celovitost svojih zgradb. 

Glede na stopnjo umazanosti objekta smo prilagajali le čistilno sredstvo ter glede na površino fasade smo regulirali snop nanosa čistilnega sredstva. 

Prav stopnja umazanosti fasade ter granulacija fasade ste dva ključna dejavnika nenazadnje tudi pri določitvi cene za posamezni projekt. V kolikor bi si želeli pridobiti ponudbo za vaš projekt oziroma razmišljate o čiščenju fasade vas vabimo, da nas kontaktirate

Na naši spletni strani si lahko pogledate nekatere naše pretekle projekte v tem trenutku pa izpostavljamo spodnja dva:

Čiščenje fasade in odstranjevanje alg, plesni ter ustale umazanije v Šaleški dolini

Nizkotlačno čiščenje fasade pri večji družinski hiši v okilici prestolnice

 

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.