Nizkotlačno peskanje kamnitih površin ter okenskih obrob

Nizkotlačno peskanje kamnitih površin

Pri podjetju SiPRO čiščenje fasad, smo v preteklosti dokazali, da si želimo novih izzivov. Poleg že sedaj uveljavljenega nizkotlačnega čiščenja fasad s katerim zanesljivo odstranjujemo umazanijo predvsem pa alge in plesen, smo se v preteklih tednih lotili nad vse zanimivega a hkrati zahtevnega projekta.

Podali smo se tudi v nizkotlačno čiščenje fasadnih površin ter obnovo kamnitih površin. Da bi bil izziv še toliko večji je bil objekt varovan v sklopu spomeniškega varstva. Ker smo v podjetju SiPRO čiščenje fasad specialisti za delo z nizkim tlakom ter na zahtevnost projekta samo se tudi tokrat odločili za nizkotlačno posekanje kamnitih površin pri samem objektu. Posebni poudarek smo dali tudi izbiri materialov za peskanje. 

Ker smo bili nekoliko omejeni s predpisi smo izbrali posebne materiale za obdelavo kamnitih površin kot tudi obdelavo železnih površin. 

Sedaj lahko že povemo, da smo prvi sklop peskanja uspešno opravili. Poleg samega peskanja tako kot pri čiščenju fasade z nizkim tlakom bomo v bodoče nanesli tudi zaščitni premaz kateri bo obvaroval tako kamnite kot železne površine pred škodljivimi vremenskimi vplivi.

Projekt je sila obsežen za to smo ga razdelili na več posameznih sklopov. Veselimo se nadaljnega dela pri tem projektu.

Peskanje kamnitih površin SiPRO

... lahko le pohvalim ekipo SiPRO, zadano nalogo so opravili več kot odlično ...

Investitor

Investitor tega projekta je v celoti zasebnik

Področje dela

Nizkotlačno peskanje kamnitih površin. Natančneje peskanje obokov vrat, oken ter železnih površin kot so rešetke in podobno.

Povzetek

Projekt razdeljen na več sklopov. Vsak sklop je prilagojen tudi ostalimi deli katera potekajo iztočasno na objektu. Naloga podjetja SiPRO je, da v celoti poskrbi za peskanje kamnitih in železnih površin na objektu

Peskanje oken in drugih kamnitih površin

Vedno smo veseli novih projektov in izzivov. Na naši strani lahko pregledate le del naših uspešno zaključenih projektov. V kolikor imate vprašanje bomo nanj z veseljem odgovorili in verjamemo, da bomo skupaj poizkali rešitev, da očistimo vašo fasado.

 

 

Želiš izvedeti več?

Imate vprašanje glede nizkotlačnega čiščenja fasade ali nizkotlačnega peskanja?

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.