Prednosti nizkotlačnega čiščenja fasad

Predstavljamo vam Prednosti nizkotlačnega čiščenja fasad

O tem kakšne so prednosti nizkotlačnega čiščenja fasade, smo na naših straneh že pisali in si lahko preberete strnjen pregled prednosti na tej povezavi. Nizkotlačno čiščenje fasad ima več prednosti v primerjavi z drugimi metodami čiščenja, te so:

Varnost: Nizkotlačno čiščenje fasade uporablja nizek tlak zraka in vode, kar zmanjšuje tveganje poškodbe fasade in okolja

Občutljivost: Nizkotlačno čiščenje fasade je manj invazivno kot visokotlačno čiščenje, kar pomeni, da ne poškoduje starih, občutljivih ali dragocenih fasad.

Učinkovitost: Nizkotlačno čiščenje fasade je učinkovito pri odstranjevanju umazanije, madežev in onesnaževanja brez poškodovanja same fasade.

Ekološko prijazno: Nizkotlačno čiščenje fasade porabi manj vode in energije kot visokotlačno čiščenje in ne vsebuje škodljivih kemikalij, kar pomeni, da je bolj prijazno do okolja.

Natančnost: Nizkotlačno čiščenje fasade omogoča natančno in nežno čiščenje fasade.

Preprečevanje poškodb: Nizkotlačno čiščenje fasade omogoča odstranjevanje nečistoč brez poškodovanja fasade, kar pomaga preprečevanje poškodb fasade in zmanjšanje stroškov za obnovo.

čiščenje montažne hiše

Metoda nizkotlačnega čiščenja fasad uporablja nizek tlak zraka in vode, da odstrani umazanijo in onesnaževanje iz fasade brez poškodovanja same fasade. Glavni del opreme za nizkotlačno čiščenje fasade so nizkotlačne čistilne naprave ter posebne razpršilne šobe, ki deluje na principu nizkega tlaka. 

Nizkotlačno čiščenje fasad se pogosto uporablja za čiščenje kamnitih, opečnatih in betonskih fasad. Nizkotlačno čiščenje je varnejše in manj invazivno kot visokotlačno čiščenje, saj ne poškoduje materiala fasade. Pri podjetju SiPRO čiščenje fasade uporabljamo izključno metodo nizkotlačnega čiščenja saj smo v ta namen razvili posebno opremo za čiščenje. Razlogov zakaj očistiti fasado je ogromno. Primarno lahko izpostavimo, da očiščena fasada ne vsebuje alg, plesni ter drugih zdravju škodljivih organizmov. S tem pridobimo na sami kvaliteti bivanja hkrati pa povrnemo svežino vaši fasadi. Ekonomski dejavnik pa je, da v primerjavi s pleskanjem fasade privarčujete.

SiPRO čiščenje
Se zanimate za nizkotlačno čiščenje fasade

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.