Vcard SiPRO

vCard SipRO čiščenje fasad

Kartica vCard vam omogoča pošiljanje podatkov o stiku v obliki zapisa, ki jo je mogoče preprosto brati v drugih e-poštnih programih. Kartica vCard je shranjena kot datoteka .vcf, ki je internetni standard za skupno rabo podatkov o stiku. Ko pošljete kartico vCard, je njena datoteka .vcf poslana s sporočilom kot priloga.

SiPRO QR vcard

vCard, znan tudi kot VCF, je standard za datotečne formate za elektronske vizitke. vCards lahko priložite e-poštnim sporočilom, jih pošljete prek storitve za večpredstavnostna sporočila, po svetovnem spletu, neposrednih sporočil ali prek kode QR.

Podjetje SiPRO omogoča enostavno rabo vCard ter QR tehnologije saj želimo, da imajo naši poslovni partnerji kar se da poenostavljeno komunikacijo z nami. Prav tako spodbujamo elektronsko obliko poslovanja. S skeniranjem naše vCard QR kartice boste enostavno pridobili naše osnovne t.i. meta podatke na svoj pametni telefon ali tablico.  Spodbujamo tehnološki razvoj zato ustvarjamo interaktivno vsebino tako na spletnem mestu cista-fasada.si kot tudi v zalednih programih.

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.