Razlogi za čiščenje fasade

V podjetju SiPRO Čista fasada nenehno strmimo k izboljšavam na področju nizkotlačnega čiščenja fasad. S posebnim sistemom lahko dosežemo neverjetne rezultate pri odstranjevanju alg in plesni iz vaše fasade. Pa naj bo to poslovni objekt, blok ali nenazadnje hiša. Alge, plesni ali bakterije odstranjujemo s presenetljivo hitrostjo in za presenetljivo majhne stroške, za seboj ne puščamo nič drugega kot  čisto fasadno površino. Zavedamo se, da je strošek izdelave fasade ali kasneje barvanje fasade izjemno visok. Sami pa vam ponujamo cenovno ugodno rešitev, da vaša umazana fasada ponovno zasije – kot prvi dan. 

Tukaj vam ponujamo štiri razloge zakaj se je pametno odločiti za čiščenje fasade in ne barvanje:

  • Z našim edinstvenim sistemom zagotavljamo, da se odpadna voda zbira, čisti in vrača v vodni krog. Na ta način prihranimo dragocene vire – poraba vode.
  • Lahko tudi do 70% prihranka vašega denarja v primerjavi z barvanjem fasade. Poleg tega pri barvanju fasade umazanija še vedno ostane spodaj, jo le prekrijemo.
  • Profesionalno očiščena fasada ter skrb zanjo dolgoročno povečuje vrednost vaše nepremičnine ali poslovnega objekta.
  • Prednost nizkotlačnega čiščenja je tudi v tem, da ne potrebujemo postavljati dodatnih odrov, kar je za stranko prijaznejše, ugodnejše in hitrejše.

Ste še vedno v dvomih?

Nizkotlačno čiščenje fasade
odstranjevanje alg in plesni

Error: Contact form not found.

Všeč nam je kar počnemo. Saj izponjujemo svoje poslanstvo - osrečujemo ljudi, ki vidijo končni rezultat
Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.