Čiščenje fasade s plezalnimi rastlinami

Plezalka na fasadi poleti zasenči hišo in jo hladi. V takšni je prijetneje živeti. Plezalk, ki se same oprimejo stene, so ne da odstraniti brez sledov. Kakorkoli smo natančni in pazljivi, plezalne korenine in oprijemalne tačice bodo bodisi »odnesle« s seboj nekaj fasadnega ometa, ali pa bodo fizično ostale prisesane k sami fasadi. Če nočemo, da sem nam plezalka za vedno »podpiše« na omet smo posebej za omenjeni projekt strani predstavili postopek čiščenja fasade in odstranjevanje plezalke na fasadi. Stranki smo predstavili čiščenje fasade z nizkotlačnim čiščenjem ter posebej za ta namen razvito čistilno sredstvo. 

čiščenje fasade sipro
rezultat čiščenja fasade

Projekt “čiščenje fasade s plezalnimi rastlinami” nam je predstavljal poseben izziv, katerega pa smo se lotili tudi z vso previdnostjo. Stranki smo predstavili vse možne scenarije končne storitve. Stranka je bila po koncu čiščenja fasade z nizkotlačnim čiščenjem izjemno zadovoljna, kar priča o tem, da s pridobljenim znanjem nenehnim razvojem v opremo in čistilna sredstva za čiščenje fasade uresničujemo naše poslanstvo – da je stranka vedno na koncu navdušena. 

 

V kolikor imate podobne težave in ne veste kako bi jih rešili, si lahko del naših projektov pogledate tukaj kjer imam objavlene slike pred in po čiščenju fasade ter tukaj kjer objavlamo nasvete, izkušnje, projekte in podobno. 

Vsak projekt je poglavje za sebe in vsakega se lotimo z enako vnemo. Veseli smo vsakega povpraševanja za to v kolikor bi nam želeli predstaviti vaš projekt nas kontaktirajte in skupaj bomo poiskali optimalno rešitev za vašo fasado.

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.