Lastni razvoj čistilnih sredstev za čiščenje fasade

Razvoj čistilnih sredstev za nizkotlačno čiščenje fasade

V podjetju SiPRO čiščenje fasade se zavedamo, da je umazanija na fasadi različna. Zato je za vsak projekt oziroma fasado ustrezno izbrati primerno čistilno sredstvo za čiščenje fasade. Denimo, na podeželju so vzroki za umazano fasado predvsem organske narave v mestih pa delci iz zraka kot so na primer:

  • Izpusti prevoznih sredstev
  • Izpusti proizvodnjih podjetji
  • in podobno …

Umazanost fasade v mestih oziroma v predmestnih delih po naših izkušnjah je bistveno večja kot na podeželju, saj običajno v mestih in predmestju zaznavamo poleg alg in plesni tudi trdovratno mešanico maščob in drobnega prahu ali pa celo tako imenovanih obrambnih delcev. Na podlagi naštetih razlogov in predstavljenih dejstev smo razvili namensko čistilo s katerim lahko učinkovito odstranimo maščobo, fin prah, saje in obrambne delce iz klasične fasade kot tudi iz kovinske fasade.

 

SiPRO QR vcard

SiPRO čiščenje fasad ponuja visokokakovostno čistilno tehnologijo, na področju čiščenja fasad ter odstranjevanje alg in plesni z nizkim tlakom. Da bi bila komunikacija z nami kar se da enostavna lahko le poskenirate QR kodo in vsi pomembni naši kontaktni podatki (vcard) bodo na vašem pametnem telefonu. 

Veselimo se sodelovanja z vami.

Related Posts

Zasebnost
Ko obiščete našo spletno sesto, lahko preko vašega brskalnika shranjuje podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu in v storitvah, katere ponujamo.